לןגן

פסטה בולונ׳ג

מאת: יפה כהן , פורסם: 16/02/2019 | 17:28
פסטה בולונ׳ג

תקציר המתכון: פסטה בולונג׳ פיקנטי

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים בצל עם בשר טחון

  2. עד שמשנה צבע מוסיפים

  3. מלח פילפל מעט פטרוזיליה

  4. עוד עשר דקות ושמים בצד

  5. בנתיים מכינים סיר עם מים

  6. מכניסים את הפסטה שהמים חמים

  7. שמים מעט מלח ומבשלים עד למצב

  8. של אלדנטה... לא רכה מדי

  9. לרוטב

  10. לוקחים סיר מטגנים עם מעט שמן

  11. בצל אחר כך מוסיפים את השום

  12. עגבניות פפריקה אפשר פילפל חריף

  13. מי שאוהב לא חובה תבלינים פפריקה

  14. ורסק ומלח לבשל על אש נמוכה

  15. עד שתתקבל סלסה סמיכה ועשירה

  16. ולהוריד מהאש

  17. לקחת קערה לישפוך את הפסטה ומעל את רוטב העגבניות ומעל את הבשר הטחון ולערבב ובתאבון טעים ללכת לפי ההוראות יש תוצאות !!