אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

31,037
צפיות

פסטה ברוטב רוזה

המתכון של
פסטה ברוטב רוזה

הפסטה הכי טעימה שיש !!

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 75 גרם חמאה
  • 2-3 שיניי שום כתושות
  • 2-3 כפות גדושות של רסק עגבניות (אני משתמשת בשימורים של פריכוז)
  • 2 כפות סוכר (לא מלאות עד הסוף, מחוקות)
  • חצי כוס חלב
  • פלפל שחור
  • מלח
  • אגוז מוסקט
  • חצי חבילת פסטה לא מבושלת
  • שמנת מתוקה
  • 2 פרוסות גבינה צהובה
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את השום ב50 גרם מהחמאה, להוסיף את הרסק והסוכר ולערבב .


  • 2

    להוסיף 5 כוסות מים רותחים ולהביא לרתיחה.


  • 3

    להוסיף מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.


  • 4

    להוסיף את הפסטה ולערבב .


  • 5

    להוסיף את החלב ולבשל.


  • 6

    כשהמים מתחילים להצטמצם להוסיף שמנת מתוקה ועוד 25 גרם חמאה.


  • 7

    במידה וחסרים נוזלים והפסטה עדיין קשה להוסיף חלב/מים .


  • 8

    כשהפסטה אל דנטה לקרוע את הגבינה הצהובה ולהכניס לסיר.


  • 9

    לערבב עד שהיא נמסה לרוטב .


  • 10

    *לא לשכוח לערבב כל כמה דקות*.


1

לטגן את השום ב50 גרם מהחמאה, להוסיף את הרסק והסוכר ולערבב .


2

להוסיף 5 כוסות מים רותחים ולהביא לרתיחה.


3

להוסיף מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.


4

להוסיף את הפסטה ולערבב .


5

להוסיף את החלב ולבשל.


6

כשהמים מתחילים להצטמצם להוסיף שמנת מתוקה ועוד 25 גרם חמאה.


7

במידה וחסרים נוזלים והפסטה עדיין קשה להוסיף חלב/מים .


8

כשהפסטה אל דנטה לקרוע את הגבינה הצהובה ולהכניס לסיר.


9

לערבב עד שהיא נמסה לרוטב .


10

*לא לשכוח לערבב כל כמה דקות*.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים