ספר מתכוני פסטה
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
1 קופסאת שימורי גרעיני תירס
-
1/3 קופסאת טבעות זיתים שחורים
-
-
1 קופסאת גבינה בולגרית בקוביות
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להכין פסטה לפי הוראות היצרן ולסנן.
-
2
לחתוך גמבות לקוביות קטנות.
-
3
לחתוך עגבניות לרבעים.
-
4
להוסיף ירקות, זיתים, תירס, גבינה וטונה מסוננת יחד עם הפסטה ולערבב.
-
5
לטבל בשמן מיץ לימון מלח ופלפל ולתקן טעמים.
-
6
להגיש קר.
1
להכין פסטה לפי הוראות היצרן ולסנן.
2
לחתוך גמבות לקוביות קטנות.
3
לחתוך עגבניות לרבעים.
4
להוסיף ירקות, זיתים, תירס, גבינה וטונה מסוננת יחד עם הפסטה ולערבב.
5
לטבל בשמן מיץ לימון מלח ופלפל ולתקן טעמים.
6
להגיש קר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים