לןגן

פסטה ברוטב רוזה

מאת: לורין אסולין, פורסם: 05/02/2019 | 11:09
פסטה ברוטב רוזה

תקציר המתכון: הפסטה הכי טעימה שיש !!

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את השום ב50 גרם מהחמאה, להוסיף את הרסק והסוכר ולערבב

  2. להוסיף 5 כוסות מים רותחים ולהביא לרתיחה

  3. להוסיף מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט

  4. להוסיף את הפסטה ולערבב

  5. להוסיף את החלב ולבשל

  6. כשהמים מתחילים להצטמצם להוסיף שמנת מתוקה ועוד 25 גרם חמאה

  7. במידה וחסרים נוזלים והפסטה עדיין קשה להוסיף חלב/מים

  8. כשהפסטה אל דנטה לקרוע את הגבינה הצהובה ולהכניס לסיר

  9. לערבב עד שהיא נמסה לרוטב

  10. *לא לשכוח לערבב כל כמה דקות*