הכנת הרוטב: חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים, מוסיפים את השום ולאחר מכן את הרסק עגבניות ואת כל התבלינים, מוסיפים את המים החמים ומבשלים כרבע שעה. מנמיכים את הלהבה ומכניסים פנימה את קוביות חזה העוף עד שכל הרוטב נטמע בקוביות ולאחר מכן מוסיפים את הפסטה המבושלת מערבבים היטב ובזהירות והמנה מוכנה..
הכנת הרוטב: חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים, מוסיפים את השום ולאחר מכן את הרסק עגבניות ואת כל התבלינים, מוסיפים את המים החמים ומבשלים כרבע שעה. מנמיכים את הלהבה ומכניסים פנימה את קוביות חזה העוף עד שכל הרוטב נטמע בקוביות ולאחר מכן מוסיפים את הפסטה המבושלת מערבבים היטב ובזהירות והמנה מוכנה..