לןגן

פסטה ברוטב עם קוביות חזה עוף

מאת: קרן חביב, פורסם: 15/04/2018 | 22:23
פסטה ברוטב עם קוביות חזה עוף

תקציר המתכון: ארוחה טעימה לילדים

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים פסטה במים רותחים עד לריכוך.

  2. מטגנים במחבת פסים את פרוסות השניצל, מתבלים במעט פלפל ומלח חותכים לקוביות קטנות

  3. הכנת הרוטב: חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים, מוסיפים את השום ולאחר מכן את הרסק עגבניות ואת כל התבלינים, מוסיפים את המים החמים ומבשלים כרבע שעה. מנמיכים את הלהבה ומכניסים פנימה את קוביות חזה העוף עד שכל הרוטב נטמע בקוביות ולאחר מכן מוסיפים את הפסטה המבושלת מערבבים היטב ובזהירות והמנה מוכנה.