אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני פסטה

26,522
צפיות

רביולי גבינה

המתכון של
רביולי גבינה

מתכון מושלםםםם!!! טעים טעים טעים

  • קטגוריהפסטה
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבצק הרביולי
  • 1/2 קילו קמח
  • ביצה שלמה
  • חלמון ביצה
  • כוס מים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • למילוי
  • 250 גרם גבינת ריקוטה
  • 250 גרם גבינת חמד (מגורדת)
  • אפשר במקום חמד גבינה מלוחה אחרת.
  • (מערבבים את הגבינות יחד)
  • לרוטב
  • שמן זית (בערך 4 כפות)
  • בזיליקום (רצוי טרי)
  • שום כתוש (חצי כפית)
  • מעט מלח גס
  • מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    לבצק הרביולי:.


  • 2

    1. מכניסים את כל החומרים למעבד המזון (אם אין אפשר ללוש בידים) ומפעילים עד שמתגבש בצק..


  • 3

    2. חותכים את הבצק ל-8 חתיכות שוות ומעבירים במכונת הפסטה ליצירת בצק ארוך (עד דרגה 4)..


  • 4

    למי שאין מכונה מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים במערוך (שהבצק יהיה דק) למלבן גדול וחותכים כל מלבן ל-4 רצועות..


  • 5

    3. כל רצועה חותכים בסכין לריבועים..


  • 6

    4. על כל ריבוע מניחים במרכז מילוי גבינה. (להשאיר שוליים בצדדים, כדי שיהיה ניתן לסגור את הרביולי ולהדק אותו בלי שהמילוי יברח החוצה)..


  • 7

    5. מרטיבים את האצבע במעט מים ועוברים על השוליים מסביב למילוי הגבינה (המים עוזרים לבצק להידבק, לא לשים יותר מידי מים ממש טיפונת)..


  • 8

    6. מקפלים את המלבן עם המלוי גבינה ל-2 ומהדקים עם האצבעות כדי שהמילוי לא יצא בבישול..


  • 9

    7. ניתן לעבור על ההידוק שעשינו גם בעזרת מזלג לדוגמה יפה..


  • 10

    (יוצאים בערך 50 כיסוני רביולי).


  • 11

    7. מרתיחים סיר עם מים חמים וכפית מלח מכניסים את כיסוני הרביולי ל-5 דקות בערך עד שהם צפים ומוכנים. מוציאים ומסננים את הנוזלים..


  • 12

    8. להכנת הרוטב- במחבת מחממים טיפה את שמן הזית מוסיפים את הבזיליקום, השום והתבלינים..


  • 13

    מוסיפים את הרביולי המסוננים ובתיאבון..


1

לבצק הרביולי:.


2

1. מכניסים את כל החומרים למעבד המזון (אם אין אפשר ללוש בידים) ומפעילים עד שמתגבש בצק..


3

2. חותכים את הבצק ל-8 חתיכות שוות ומעבירים במכונת הפסטה ליצירת בצק ארוך (עד דרגה 4)..


4

למי שאין מכונה מחלקים את הבצק ל-2 ומרדדים במערוך (שהבצק יהיה דק) למלבן גדול וחותכים כל מלבן ל-4 רצועות..


5

3. כל רצועה חותכים בסכין לריבועים..


6

4. על כל ריבוע מניחים במרכז מילוי גבינה. (להשאיר שוליים בצדדים, כדי שיהיה ניתן לסגור את הרביולי ולהדק אותו בלי שהמילוי יברח החוצה)..


7

5. מרטיבים את האצבע במעט מים ועוברים על השוליים מסביב למילוי הגבינה (המים עוזרים לבצק להידבק, לא לשים יותר מידי מים ממש טיפונת)..


8

6. מקפלים את המלבן עם המלוי גבינה ל-2 ומהדקים עם האצבעות כדי שהמילוי לא יצא בבישול..


9

7. ניתן לעבור על ההידוק שעשינו גם בעזרת מזלג לדוגמה יפה..


10

(יוצאים בערך 50 כיסוני רביולי).


11

7. מרתיחים סיר עם מים חמים וכפית מלח מכניסים את כיסוני הרביולי ל-5 דקות בערך עד שהם צפים ומוכנים. מוציאים ומסננים את הנוזלים..


12

8. להכנת הרוטב- במחבת מחממים טיפה את שמן הזית מוסיפים את הבזיליקום, השום והתבלינים..


13

מוסיפים את הרביולי המסוננים ובתיאבון..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים