הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשום דבר לא יחליף אוכל ביתי. טעים יותר ובלי חומרים משמרים ואפילו זול יותר
מעבירים את 6 גביעי האשל לסיר.
מחממים על אש בינונית.
כאשר הגבן נפרד מהנוזלים.
מכניסים שמנת כפית מלח ו-2 כפות מיץ לימון.
מבשלים כ-10 דקות על אש בינונית .
מעבירים לחיתול ומסננים.
ממתינים כ-6-7 דקות.
משחררים את הגבינה.
מעבירים לכלי עם חורים לעוד קצת סינון.להשאיר מעט מהמים להעביר לקופסה עם חורים כדי שהגבינה לא תתיבש.
כאשר עדיין חם להוסיף מעט חמאה..
זהו.
זו גבינת טבורוג..
היא מצויינת.