ספר מתכונים של שונות
- קטגוריהשונות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
תבלין בזיליקום יבש רבע כפית
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן את החמאה עד שנמסה .
-
2
להוסיף את הרסק עגבניות והפפריקה לערבב מעט ואז את השמנת מתוקה והתבלינים .
-
3
לערבב עד שהרוטב ללא גושים לשפר טעמים להוסיף את הניוקי ולתת בישול על אש נמוכה 10 דקות ולהגיש ישר..
-
4
סיון מלול אסולין ❤️❤️❤️❤️❤️.
1
לטגן את החמאה עד שנמסה .
2
להוסיף את הרסק עגבניות והפפריקה לערבב מעט ואז את השמנת מתוקה והתבלינים .
3
לערבב עד שהרוטב ללא גושים לשפר טעמים להוסיף את הניוקי ולתת בישול על אש נמוכה 10 דקות ולהגיש ישר..
4
סיון מלול אסולין ❤️❤️❤️❤️❤️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים