לןגן

גבינת טבורוג ביתית

מאת: שרה זקן, פורסם: 28/08/2023 | 13:28
גבינת טבורוג ביתית

תקציר המתכון: שום דבר לא יחליף אוכל ביתי. טעים יותר ובלי חומרים משמרים ואפילו זול יותר

קטגוריה: שונות , מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מעבירים את 6 גביעי האשל לסיר

  2. מחממים על אש בינונית

  3. כאשר הגבן נפרד מהנוזלים

  4. מכניסים שמנת כפית מלח ו-2 כפות מיץ לימון

  5. מבשלים כ-10 דקות על אש בינונית

  6. מעבירים לחיתול ומסננים

  7. ממתינים כ-6-7 דקות

  8. משחררים את הגבינה

  9. מעבירים לכלי עם חורים לעוד קצת סינון.להשאיר מעט מהמים להעביר לקופסה עם חורים כדי שהגבינה לא תתיבש

  10. כאשר עדיין חם להוסיף מעט חמאה.

  11. זהו

  12. זו גבינת טבורוג.

  13. היא מצויינת