אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של שונות

531
צפיות

קרם פטיסייר

המתכון של
קרם פטיסייר

קרם פטיסייר צרפתי קלאסי בטעם עשיר וממכר.

  • קטגוריהשונות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 ליטר חלב
  • 2 כפות תמצית וניל
  • 12 חלמונים
  • 300 גרם סוכר
  • 120 גרם קורנפלור
אופן ההכנה
  • 1

    להרתיח את החלב יחד עם תמצית הוניל על הגז.


  • 2

    בינתיים להקציף בקערה את החלמונים ולהוסיף את הסוכר בהדרגה עד לקבלת תערובת אוורירית ובהירה .


  • 3

    להוסיף את הקורנפלור ולהמשיך לערבל עד לקבלת תערובת חלקה.


  • 4

    לשפוך מחצית מכמות החלב על תערובת החלמונים ולערבל מיד .


  • 5

    להעביר את התערובת שבקערה אל החלב שנותר בסיר ולבשל על אש קטנה תוך בחישה מתמדת .


  • 6

    לאחר שהתערובת מסמיכה ומבעבעת לבשל כ2 דקות נוספות תוך כדי בחישה.


  • 7

    ולסיום לערבל את התערובת בעזרת וו גיטרה עד שהיא מגיעה לטמפרטורת החדר .


1

להרתיח את החלב יחד עם תמצית הוניל על הגז.


2

בינתיים להקציף בקערה את החלמונים ולהוסיף את הסוכר בהדרגה עד לקבלת תערובת אוורירית ובהירה .


3

להוסיף את הקורנפלור ולהמשיך לערבל עד לקבלת תערובת חלקה.


4

לשפוך מחצית מכמות החלב על תערובת החלמונים ולערבל מיד .


5

להעביר את התערובת שבקערה אל החלב שנותר בסיר ולבשל על אש קטנה תוך בחישה מתמדת .


6

לאחר שהתערובת מסמיכה ומבעבעת לבשל כ2 דקות נוספות תוך כדי בחישה.


7

ולסיום לערבל את התערובת בעזרת וו גיטרה עד שהיא מגיעה לטמפרטורת החדר .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים