ספר מתכונים של שונות
- קטגוריהשונות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
400 גר' בערך יוגורט יווני (3 גביעים של 130 מ''ל) מינימום 6% שומן
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מגרדים את המלפפונים על פומפייה בחלק הגס, סוחטים היטב מנוזלים ומניחים בקערה..
-
2
מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים היטב..
-
3
במידה וצריך - להוסיף מלח.
-
4
להגיש לצד קרקרים/בורקסים/מאפים/ג'חנון.
1
מגרדים את המלפפונים על פומפייה בחלק הגס, סוחטים היטב מנוזלים ומניחים בקערה..
2
מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים היטב..
3
במידה וצריך - להוסיף מלח.
4
להגיש לצד קרקרים/בורקסים/מאפים/ג'חנון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים