הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון של מסעדת יאמ-ים למנה שכמה שהיא איכותית, ככה היא קלה להכנה
על מחבת חמה ממיסים חמאה ונזהרים לא לשרוף..
בינתיים פורסים שן שום, מוסיפים לרוטב ומנמיכים את הלהבה..
קוצצים חופן פטרוזיליה ומוסיפים ⅛ כוס יין לבן..
לאחר אידוי קצר של היין, סוחטים את פלח הלימון ומוודאים שאין גלעינים אשר יוסיפו מרירות..
מוסיפים את פירות הים ומקפיצים כ-5 דקות עד שהם מקבלים צבע לבן יפה. משפרים טעמים בפלפל מלח (ואפשר גם להוסיף עוד ⅛ כוס יין לפי הטעם)..
ממשיכים לצמצם את הרוטב ומגישים עם אורז לבן ביתי ובצל סגול מקורמל..