לןגן

מתכון פשוט לפירות ים

מאת: איציק שלמה, פורסם: 20/02/2022 | 10:34
מתכון פשוט לפירות ים

תקציר המתכון: מתכון של מסעדת יאמ-ים למנה שכמה שהיא איכותית, ככה היא קלה להכנה

קטגוריה: שונות , מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: לא כשר, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. על מחבת חמה ממיסים חמאה ונזהרים לא לשרוף.

  2. בינתיים פורסים שן שום, מוסיפים לרוטב ומנמיכים את הלהבה.

  3. קוצצים חופן פטרוזיליה ומוסיפים ⅛ כוס יין לבן.

  4. לאחר אידוי קצר של היין, סוחטים את פלח הלימון ומוודאים שאין גלעינים אשר יוסיפו מרירות.

  5. מוסיפים את פירות הים ומקפיצים כ-5 דקות עד שהם מקבלים צבע לבן יפה. משפרים טעמים בפלפל מלח (ואפשר גם להוסיף עוד ⅛ כוס יין לפי הטעם).

  6. ממשיכים לצמצם את הרוטב ומגישים עם אורז לבן ביתי ובצל סגול מקורמל.