תקציר המתכון: מתכון של מסעדת יאמ-ים למנה שכמה שהיא איכותית, ככה היא קלה להכנה
קטגוריה: שונות , מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: לא כשר, דרגת קושי: קל
על מחבת חמה ממיסים חמאה ונזהרים לא לשרוף.
בינתיים פורסים שן שום, מוסיפים לרוטב ומנמיכים את הלהבה.
קוצצים חופן פטרוזיליה ומוסיפים ⅛ כוס יין לבן.
לאחר אידוי קצר של היין, סוחטים את פלח הלימון ומוודאים שאין גלעינים אשר יוסיפו מרירות.
מוסיפים את פירות הים ומקפיצים כ-5 דקות עד שהם מקבלים צבע לבן יפה. משפרים טעמים בפלפל מלח (ואפשר גם להוסיף עוד ⅛ כוס יין לפי הטעם).
ממשיכים לצמצם את הרוטב ומגישים עם אורז לבן ביתי ובצל סגול מקורמל.