ספר מתכונים של שונות
- קטגוריהשונות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
כ- 50 גרם חמאה או שמן זית להשחמת השאלוט
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להשחים את השאלוט הפרוס בחמאה או בשמן זית עד קבלת גוון חום אבל לא שרוף..
-
2
להוסיף את השום, הפלפל והרוזמרין ולבשל עוד כ-3 דקות..
-
3
להוסיף את רסק העגבניות, להשחים ללא שריפת הרסק..
-
4
להוסיף את החומץ הבלסמי ולבשל עד למרקם של סירופ..
-
5
להוסיף את היין ולצמצם ב-2/3 ..
-
6
להוסיף את הציר ולצמצם ב-2/3 ..
-
7
לרסק עם רמבו ולסנן דרך מסננת דקה..
-
8
לבדוק טעם ולתקן במידה שצריך..
-
9
אם נחוץ, להסמיך עם קורנפלור מדולל ביין פורט או במים..
-
10
.
1
להשחים את השאלוט הפרוס בחמאה או בשמן זית עד קבלת גוון חום אבל לא שרוף..
2
להוסיף את השום, הפלפל והרוזמרין ולבשל עוד כ-3 דקות..
3
להוסיף את רסק העגבניות, להשחים ללא שריפת הרסק..
4
להוסיף את החומץ הבלסמי ולבשל עד למרקם של סירופ..
5
להוסיף את היין ולצמצם ב-2/3 ..
6
להוסיף את הציר ולצמצם ב-2/3 ..
7
לרסק עם רמבו ולסנן דרך מסננת דקה..
8
לבדוק טעם ולתקן במידה שצריך..
9
אם נחוץ, להסמיך עם קורנפלור מדולל ביין פורט או במים..
10
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים