קטגוריה: שונות , מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
להשחים את השאלוט הפרוס בחמאה או בשמן זית עד קבלת גוון חום אבל לא שרוף.
להוסיף את השום, הפלפל והרוזמרין ולבשל עוד כ-3 דקות.
להוסיף את רסק העגבניות, להשחים ללא שריפת הרסק.
להוסיף את החומץ הבלסמי ולבשל עד למרקם של סירופ.
להוסיף את היין ולצמצם ב-2/3 .
להוסיף את הציר ולצמצם ב-2/3 .
לרסק עם רמבו ולסנן דרך מסננת דקה.
לבדוק טעם ולתקן במידה שצריך.
אם נחוץ, להסמיך עם קורנפלור מדולל ביין פורט או במים.