ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
להכניס את הקמח לקערת המיקסר.
-
2
להוסיף את השמרים והסוכר.
-
3
להוסיף גם את השמן הביצים ובהדרגה את המים .
-
4
להוסיף את המלח ממש בסוף כי שמרים ומלח זה אסון .
-
5
להביא את הבצק למגע נעים.
-
6
לא דביק ולא קשה,לכסות בנילון.
-
7
ומגבת מטבח .
-
8
בינתיים על הסיר להכין בלילה מדבש מעט מים וטיפה לימון .
-
9
להוסיף מעט צבע מאכל טבעי אדום .
-
10
לאחר שהלחמניות טפחו ניצור עיגולים וכמובן נשאיר מעט בצק .
-
11
לראש ה"רימונים " ניקח מברשת ונצבע את הלחמניות בבלילת הדבש .
-
12
לחמם את התנור לחום של 180 מעלות..
-
13
6-9 לחמניות למרוח בבלילה האדומה לאפות אותן כ-30 -40 דקות עד שמקבלות צבע.
-
14
בתיאבון .
1
להכניס את הקמח לקערת המיקסר.
2
להוסיף את השמרים והסוכר.
3
להוסיף גם את השמן הביצים ובהדרגה את המים .
4
להוסיף את המלח ממש בסוף כי שמרים ומלח זה אסון .
5
להביא את הבצק למגע נעים.
6
לא דביק ולא קשה,לכסות בנילון.
7
ומגבת מטבח .
8
בינתיים על הסיר להכין בלילה מדבש מעט מים וטיפה לימון .
9
להוסיף מעט צבע מאכל טבעי אדום .
10
לאחר שהלחמניות טפחו ניצור עיגולים וכמובן נשאיר מעט בצק .
11
לראש ה"רימונים " ניקח מברשת ונצבע את הלחמניות בבלילת הדבש .
12
לחמם את התנור לחום של 180 מעלות..
13
6-9 לחמניות למרוח בבלילה האדומה לאפות אותן כ-30 -40 דקות עד שמקבלות צבע.
14
בתיאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים