הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכל אחת יכולה להכין חלה מתוקה והרעיון לשדרג את השולחן בעיצוב של הדג פשוט טעים ויפה
ללוש את כל המרכיבים כעשר דקות ,לכסות ולתת מנוחה שעה. ללוש עוד שתי דקות ושוב מנוחה. ליצור צורות המתאימות לחג כאן בצורת דג ,עם צמת חלה מעל. וכל אחת עם הדמיון שלה. למרוח ביצה טרופה עם סילאן מעל ושומשום. בתנור שחומם מראש חום200 מעלות ,חצי שעה או עד שמשחים .