לןגן

חלה מתוקה לחג שנהיה לראש ולא לזנב

מאת: ריקי גבאי, פורסם: 16/09/2016 | 13:14
חלה מתוקה לחג שנהיה לראש ולא לזנב

תקציר המתכון: כל אחת יכולה להכין חלה מתוקה והרעיון לשדרג את השולחן בעיצוב של הדג פשוט טעים ויפה

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את כל המרכיבים כעשר דקות ,לכסות ולתת מנוחה שעה. ללוש עוד שתי דקות ושוב מנוחה. ליצור צורות המתאימות לחג כאן בצורת דג ,עם צמת חלה מעל. וכל אחת עם הדמיון שלה. למרוח ביצה טרופה עם סילאן מעל ושומשום. בתנור שחומם מראש חום200 מעלות ,חצי שעה או עד שמשחים