הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלפורר בצלחת את הקובית שמרים ולהוסיף כף סוכר וכוס מים חמימים לכמה דקות עד שרואים קצף מלעמעלה. להכניס למיקסר על וו לישה את הקמח להוסיף: את השמרים המומסים המים השמן זית והסוכר לוז לערבל 3 דקות ואז להוסיף את המלח לערבל עוד כ10 דקות. להכניס לשקית ולהתפיח במקום חמים עד הכפלת הנפח. ליצור לחמניות ולהתפיח עוד 20 דקות. למרוח ביצה ושומשום מלא להכניס תנור שחומם מראש על 180 מעלות ל20 דקות או עד שמוכן.