אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • מספר מנות18 מנות
  • זמן הכנה2 שעות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: לחמים
  • זמן הכנה: 2 שעות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 18 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 קילוגרם קמח לבן
  • 2 כפות שמן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 וחצי כוסות מים
אופן ההכנה
  • 1

    קילו קמח...2 כפות שמן...כפית מלח...כפית סוכר...2 כפות שמרים יבשים או שקית שמרית...ובערך 2 וחצי כוסות מים חמימים בהדרגה.. ללוש לבצק נוח וגמיש ולא דביק.. להתפיח עד הכפלת נפח!!...לאחר ההתפחה ליצור כדורים מאורכים...בערך 18 כדורים.. ולהניח על ריבועי נייר אפייה...את הכדורים אפשר ליצור בעזרת טיפה קמח.. להתפיח עוד 30 דקות...לחמם שמן עמוק בסיר.. לקחת את הנייר אפייה שעלייו הפריקסה ולהניח בשמן...הנייר ייתנתק בשניות...ואז להוציא את הנייר...להפוך שמזהיב והפריקסה תפח!!!...להניח על נייר סופג!!..לחכות כמה דקות לפני שפותחים וממלאים!!.


1

קילו קמח...2 כפות שמן...כפית מלח...כפית סוכר...2 כפות שמרים יבשים או שקית שמרית...ובערך 2 וחצי כוסות מים חמימים בהדרגה.. ללוש לבצק נוח וגמיש ולא דביק.. להתפיח עד הכפלת נפח!!...לאחר ההתפחה ליצור כדורים מאורכים...בערך 18 כדורים.. ולהניח על ריבועי נייר אפייה...את הכדורים אפשר ליצור בעזרת טיפה קמח.. להתפיח עוד 30 דקות...לחמם שמן עמוק בסיר.. לקחת את הנייר אפייה שעלייו הפריקסה ולהניח בשמן...הנייר ייתנתק בשניות...ואז להוציא את הנייר...להפוך שמזהיב והפריקסה תפח!!!...להניח על נייר סופג!!..לחכות כמה דקות לפני שפותחים וממלאים!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים