הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמכינים בצק מכל המרכיבים לבצק (אפשר להעזר באופן ההכנה לפיתות פרנה שבספר המתכונים שלי בקטגוריית לחמים). הבצק יוצא דביק, מתפיחים כשעה..
מחממים סיר מיוחד לאפיית הפיתות. מקמחים משטח עבודה ומחלקים את הבצק ל-8 כדורים. מרדדים כל כדור לצורת פיתה מעט מוארכת (אליפסית). שמים את הפיתה בסיר, אופים צד אחד רגיל, בודקים אחרי דקה -שתיים (הפיתות נאפות מהר יש להיזהר שלא ישרפו לכם), הופכים לצד שני וכעת מלמעלה שוב הצד הלא אפוי מורחים אותו במעט שמן זית, מפזרים מעל מעט מהשומשום והקצח ואופים עוד דקה-שתיים. כך אופים את שאר הפיתות..
בהצלחה!!!.