אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

2,843
צפיות

לחם עם גרעינים בריא

המתכון של
לחם עם גרעינים בריא

לחם בריא וטעים ללא שמן!

  • קטגוריהלחמים
  • מספר מנות20 מנות
  • זמן הכנה20 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: לחמים
  • זמן הכנה: 20 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 20 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 700 גרם קמח
  • 1 כפית מלח
  • 3 כפות סוכר חום
  • 40 גרם בצל מטוגן יבש
  • 1 כוס גרעיני חמנייה קלופים
  • 1/2 כוס גרעיני דלעת קלופים
  • 650 מיליליטרים מי סודה
  • 2 יחידות תבניות אינגלישקייק
אופן ההכנה
  • 1

    מנפים את הקמח לקערה גדולה, מוסיפים סוכר ובצל מטוגן, מערבבים את 2 סוגי הגרעינים, מורידים כ-4 כפות לעיטור ומניחים בצד, ומוסיפים את מה שנותר מהגרעינים לקערה עם הקמח..


  • 2

    מוזגים את המי סודה על תערובת הקמח והגרעינים ומערבבים הכל היטב. משמנים מעט את תבניות האינגלישקייק ומעבירים לתוכן את התערובת. זורים מלמעלה את הגרעינים ששמרנו בצד..


  • 3

    מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני של 180 מעלות, מניחים את התבניות באמצע התנור על תבנית התנור ואופים במשך 35 דקות, עד שפני הלחם מתחילים להזהיב..


  • 4

    לבריאות לילך:).


1

מנפים את הקמח לקערה גדולה, מוסיפים סוכר ובצל מטוגן, מערבבים את 2 סוגי הגרעינים, מורידים כ-4 כפות לעיטור ומניחים בצד, ומוסיפים את מה שנותר מהגרעינים לקערה עם הקמח..


2

מוזגים את המי סודה על תערובת הקמח והגרעינים ומערבבים הכל היטב. משמנים מעט את תבניות האינגלישקייק ומעבירים לתוכן את התערובת. זורים מלמעלה את הגרעינים ששמרנו בצד..


3

מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני של 180 מעלות, מניחים את התבניות באמצע התנור על תבנית התנור ואופים במשך 35 דקות, עד שפני הלחם מתחילים להזהיב..


4

לבריאות לילך:).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים