הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערת המיקסר לשים את הקמח השמרים והסוכר לערבב. להוסיף את הביצה השמן והמים ואת המלח ללוש עשר דקות במהירות בנונית. לשמן עם היידים קערה להעביר את הבצק ללוש אותו קצת עם הידיים לכסות עם שקית ומעל מגבת ולתת לו לתפוח 20 דקות עם יידים רטובות להפיל את הבצק וללוש אותו היטב בקערה ולתת לו לנוח מכוסה 20 דקות ושוב פעם עם ידיים משומנות עם שמן להפיל את הבצק וללוש היטב לכסות ולתת לו לנוח 15 דקות לגלגל ללחמניות לחמם תנור חם מראש 200 מעלות לרפד תבניות עם נייר אפייה וליצור לחמניות לתת להם לנוח 10 דקות למרוח בביצה מעורבבת עם טיפה מים לפזר שומשום או קצח ומלח גס ולאפות בערך 30 דקות עד שהם תופחות ומשחימות להוציא ולכסות אותם עם מפית עד שהם מתקררים להעביר לשקית הם נשמרים טריים כמה ימים..