הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהניו יורקק אצלי במטבחחח הריחות ממסטליםםם והטעםם תאמת??? בול מה שחיפשתי !!!!
בקערה מערבבים קמח שמרים יבשים אבקת אפייה וסודה מערבבים מוסיפים את המלח מערבבים שמים שמן מערבבים היטב מוסיפים את הביצה שטרפנו ורק אז את המים ולא בבת אחת מוסיפים כוס ללוש עוד כוס ללוש כמה דקות ואז בהדרגה את יתר המים הלישה נורא חשובה ... הבצק צריך להיות חלק ללא גושים נוח לא דביק ורך .. אני לשה ביד ללא מיקסר .. משמנים קערה ובצק מכסים היטב שהבצק לא יתייבש ומתפיחים שעה מורידים אויר שוב חצי שעה תפיחה ואז ניגשים לעבודהה... מורידים את הבצק למשטח משומן מחלקים ל 15 עד 18 עיגולים שווים אחרי שיצרנו את הכדור עם רינג בינוני או קורצן בינוני יוצרים את החור באמצע ככה עם כל העיגולים ממש כמו דונאטס.. מתפיחים עוד עשרים דקות כשהכדורים מכוסים ... בינתיים בסיר גדול מרתיחים מים ביחד עם כף סוכר חום וחצי כפית סודה לשתייה אחרי שהבייגל תפחו כמה שנכנס בסיר מבשלים שהמים מבעבעים עד שהבייגל צף הופכים לצד השני ומיד מסדרים בתבנית אפייה מרופדת מורחים ביצה שומשום גרעני חמניה קווקאר ולתנור לוהט שחומם מראש 200 מעלות מדף אמצעי בתנור אפייה רגילה לא טורבו !! הבייגל צריכים להיות בגוון שזוף איך שהוצאנו מהתנור מצננים על רשת ומורחים מעל מעט שמן ומלח שעירבבנו היטב והטעםםם ?? טוב תגידו לי אתןן ..!!! לבריאותתת !!!!.