ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- מספר מנות12 מנות
- זמן הכנה2 שעות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- קטגוריה: לחמים
- זמן הכנה: 2 שעות
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 12 מנות
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
לפי העין, בין 2-5 כוסות מים
-
אופן ההכנה
-
1
לשפוך את הקמח לקערה.
-
2
ליצור גומה בקמח.
-
3
לשפוך לגומה את השמרים 2 הכפות.
-
4
לכסות את השמרים בקמח.
-
5
לפזר סוכר ומלח בצדדים.
-
6
להוסיף את המים כל המים.
-
7
להתחיל ללוש עד שהבצק דביק.
-
8
להוסיף את השמן.
-
9
ללוש טוב טוב ולהתפיח חצי שעה.
-
10
ללוש עוד פעם ועוד פעם התפחה של חצי שעה.
-
11
עושים את הצורות שרוצים.
-
12
מניחים על המגש עם ניר אפייה לפני האפייה.
-
13
מכסים עם מגבת ל 15 דק'.
-
14
מברישים עם קצת חלמון ביצה כפית מלח ושומסום לקישוט (לא חובה).
-
15
חום 210 מעלות עד שמזהיב.
-
16
בתיאבון ☺♥.
1
לשפוך את הקמח לקערה.
2
ליצור גומה בקמח.
3
לשפוך לגומה את השמרים 2 הכפות.
4
לכסות את השמרים בקמח.
5
לפזר סוכר ומלח בצדדים.
6
להוסיף את המים כל המים.
7
להתחיל ללוש עד שהבצק דביק.
8
להוסיף את השמן.
9
ללוש טוב טוב ולהתפיח חצי שעה.
10
ללוש עוד פעם ועוד פעם התפחה של חצי שעה.
11
עושים את הצורות שרוצים.
12
מניחים על המגש עם ניר אפייה לפני האפייה.
13
מכסים עם מגבת ל 15 דק'.
14
מברישים עם קצת חלמון ביצה כפית מלח ושומסום לקישוט (לא חובה).
15
חום 210 מעלות עד שמזהיב.
16
בתיאבון ☺♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים