אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

10,213
צפיות

חלות מקמח מלא 80%

המתכון של
חלות מקמח מלא 80%

חלות מקמח מלא שיוצאות רכות ומחזיקות מעמד שבת שלימה בלי להתפורר!!

  • קטגוריהלחמים
  • מספר מנות10 מנות
  • זמן הכנה1 שעות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: לחמים
  • זמן הכנה: 1 שעות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 10 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 9 כוסות קמח מלא 80%
  • 5 כפות סוכר
  • 3 כפיות מלח
  • 5 כפיות שמרים
  • 3 כוסות מים
  • 9 כפות שמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה לערבב: 9 כוסות חד"פ קמח 3 כפות סוכר 3 כפיות מלח.


  • 2

    בצלחת: כוס מים חמימים 2 כפות סוכר 5 כפיות שמרים לחכות שהשמרים יתססו כ3-4 דק'.


  • 3

    מוסיפים לקערה: 2 כוסות מים חמימים, מערבבים מעט צלחת השמרים ולשים את הבצק.


  • 4

    כאשר הבצק התערבל בחלקו ועדיין נותרו שאריות בצק בדפנות, מוסיפים: 9 כפות שמן זית, לשים עד לקבלת בצק אחיד.


  • 5

    מתפיחים כשעה, יוצרים צורות ומתפיחים שוב ל10- 15 דק', מכניסים לתנור שחומם 175 מ'. מוציאים כשהחלות שחומות (לא מידיי) מלמעלה..


1

בקערה לערבב: 9 כוסות חד"פ קמח 3 כפות סוכר 3 כפיות מלח.


2

בצלחת: כוס מים חמימים 2 כפות סוכר 5 כפיות שמרים לחכות שהשמרים יתססו כ3-4 דק'.


3

מוסיפים לקערה: 2 כוסות מים חמימים, מערבבים מעט צלחת השמרים ולשים את הבצק.


4

כאשר הבצק התערבל בחלקו ועדיין נותרו שאריות בצק בדפנות, מוסיפים: 9 כפות שמן זית, לשים עד לקבלת בצק אחיד.


5

מתפיחים כשעה, יוצרים צורות ומתפיחים שוב ל10- 15 דק', מכניסים לתנור שחומם 175 מ'. מוציאים כשהחלות שחומות (לא מידיי) מלמעלה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים