הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחלות מקמח מלא שיוצאות רכות ומחזיקות מעמד שבת שלימה בלי להתפורר!!
בקערה לערבב: 9 כוסות חד"פ קמח 3 כפות סוכר 3 כפיות מלח.
בצלחת: כוס מים חמימים 2 כפות סוכר 5 כפיות שמרים לחכות שהשמרים יתססו כ3-4 דק'.
מוסיפים לקערה: 2 כוסות מים חמימים, מערבבים מעט צלחת השמרים ולשים את הבצק.
כאשר הבצק התערבל בחלקו ועדיין נותרו שאריות בצק בדפנות, מוסיפים: 9 כפות שמן זית, לשים עד לקבלת בצק אחיד.
מתפיחים כשעה, יוצרים צורות ומתפיחים שוב ל10- 15 דק', מכניסים לתנור שחומם 175 מ'. מוציאים כשהחלות שחומות (לא מידיי) מלמעלה..