בקערת מיקסר עם וו לישה להניח את השמרים עם כוס מים ולערבב מעט להמסת השמרים..
2
להוסיף את כל המצרכים חוץ מהמלח, ללוש במהירות בינונית ולהוסיף בהדרגה את יתרת המים . להוסיף את המלח וללוש 10 דקות (לא פחות)..
3
להתפיח שעה וחצי כשהקערה מכוסה ניילון ומעל מגבת חמימה. אפשר להכניס למקרר ללילה ולהמשיך בבוקר, הבצק יתפח..
4
להוציא אוויר מהבצק בטפיחת אגרוף, לחלק לעיגולים - ללחמניות בערך 100 גר' ולחלות בערך 200 גר' וליצור חלות..
5
למרוח בביצה טרופה עם כף שמן זית וכף סוכר (לערבב היטב בקערה קטנה), לפזר שומשום או מלח גס או כל תוספת שאוהבים ולהכניס לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות טורבו כ- 25 דקות או עד שמשחימות..
6
אחרי האפייה אפשר לצנן, לעטוף בנייר אפייה ולהקפיא. שעתיים לפני ההגשה להפשיר ולהכניס לתנור 200 מעלות טורבו לכמה דקות..
7
בתיאבון ♥.
1
בקערת מיקסר עם וו לישה להניח את השמרים עם כוס מים ולערבב מעט להמסת השמרים..
2
להוסיף את כל המצרכים חוץ מהמלח, ללוש במהירות בינונית ולהוסיף בהדרגה את יתרת המים . להוסיף את המלח וללוש 10 דקות (לא פחות)..
3
להתפיח שעה וחצי כשהקערה מכוסה ניילון ומעל מגבת חמימה. אפשר להכניס למקרר ללילה ולהמשיך בבוקר, הבצק יתפח..
4
להוציא אוויר מהבצק בטפיחת אגרוף, לחלק לעיגולים - ללחמניות בערך 100 גר' ולחלות בערך 200 גר' וליצור חלות..
5
למרוח בביצה טרופה עם כף שמן זית וכף סוכר (לערבב היטב בקערה קטנה), לפזר שומשום או מלח גס או כל תוספת שאוהבים ולהכניס לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות טורבו כ- 25 דקות או עד שמשחימות..
6
אחרי האפייה אפשר לצנן, לעטוף בנייר אפייה ולהקפיא. שעתיים לפני ההגשה להפשיר ולהכניס לתנור 200 מעלות טורבו לכמה דקות..