ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חלות יפיות לכבוד שבת קודש
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1)מכניסים את כל החומרים למיקסר ללא המלח ומערבלים עד לקבלת בצק .
-
3
ורק בסוף מוסיפים את המלח..
-
4
וממשיכים לערבל לעוד 2 דקות .
-
5
2)מכסים את הבצק במגבת ומתפיחים ל 40 דק עד 50 דק עד עד שהבצק מכפיל את הנפח ,זה תלוי לפי מזג האוויר בקיץ זה לוקח פחות זמן ובחורף יותר .
-
6
..
-
7
3)לשים את הבצק לעוד 10 דקות ולא לוותר כי זה חשוב ככה החלות יוצאות אווריריות..
-
8
4)מחלקים את הבצק לשתי חלקים שווים וכל חלק מחלקים ל 4 מרדדים כל חלק ומגלגלים ועושים צמות לחמניות מה שרוצים משמנים תבנית אנגליש קיק 29/14 .
-
9
מכסים מגבת ומתפיחים שנית כ עוד 30 דק ומברישים בביצה ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות🔥 ל25 דק⏰..
1
.
2
1)מכניסים את כל החומרים למיקסר ללא המלח ומערבלים עד לקבלת בצק .
3
ורק בסוף מוסיפים את המלח..
4
וממשיכים לערבל לעוד 2 דקות .
5
2)מכסים את הבצק במגבת ומתפיחים ל 40 דק עד 50 דק עד עד שהבצק מכפיל את הנפח ,זה תלוי לפי מזג האוויר בקיץ זה לוקח פחות זמן ובחורף יותר .
6
..
7
3)לשים את הבצק לעוד 10 דקות ולא לוותר כי זה חשוב ככה החלות יוצאות אווריריות..
8
4)מחלקים את הבצק לשתי חלקים שווים וכל חלק מחלקים ל 4 מרדדים כל חלק ומגלגלים ועושים צמות לחמניות מה שרוצים משמנים תבנית אנגליש קיק 29/14 .
9
מכסים מגבת ומתפיחים שנית כ עוד 30 דק ומברישים בביצה ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות🔥 ל25 דק⏰..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים