אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

125
צפיות

לחם שיבולת שועל פשוט

המתכון של
לחם שיבולת שועל פשוט

מתכון פשוט ללא שמרים, קמח כל מה שצריך לארוחת הבוקר

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 280 גר' שיבולת שועל
  • 2 ביצים
  • 250 גר' יוגורט
  • 50 גר' גרעיני דלעת
  • 50 ג' גרעיני חמניות
  • 10 גר' אבקת אפיה
  • פלפל שחור
  • מלח
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה שמים שיבולת שועל..


  • 2

    בקערה נפרדת שמים את הביצים ומקציפים במטרפה..


  • 3

    מוסיפים את הביצים לקערת הקוואקר מוסיפים את היוגורט מערבבים היטב במרית ומניחים ל-10-20 דקות מנוחה..


  • 4

    במחבת מטגנים גרעיני דלעת וגרעיני וגרעיני חמנייה..


  • 5

    מוסיפים לעיסת הקוואקר פלפל שחור ומלח ומערבבים..


  • 6

    מוסיפים את הגרעינים הקלויים ואת אבקת האפייה ומערבבים היטב במרית..


  • 7

    מרפדים תבנית מאורכת בניר אפייה שופכים את תערובת הקוואקר לתוך התבנית משטחים את התערובת למרקם חלק מפזרים מעל שיבולת שועל..


  • 8

    אופים בחום 180 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהלחם מוכן..


  • 9

    אוכלים עם גבינה לבנה.


1

בקערה שמים שיבולת שועל..


2

בקערה נפרדת שמים את הביצים ומקציפים במטרפה..


3

מוסיפים את הביצים לקערת הקוואקר מוסיפים את היוגורט מערבבים היטב במרית ומניחים ל-10-20 דקות מנוחה..


4

במחבת מטגנים גרעיני דלעת וגרעיני וגרעיני חמנייה..


5

מוסיפים לעיסת הקוואקר פלפל שחור ומלח ומערבבים..


6

מוסיפים את הגרעינים הקלויים ואת אבקת האפייה ומערבבים היטב במרית..


7

מרפדים תבנית מאורכת בניר אפייה שופכים את תערובת הקוואקר לתוך התבנית משטחים את התערובת למרקם חלק מפזרים מעל שיבולת שועל..


8

אופים בחום 180 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהלחם מוכן..


9

אוכלים עם גבינה לבנה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים