אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

548
צפיות

לחמניות באן - אורנית קודנצ׳יק

המתכון של
לחמניות באן - אורנית קודנצ׳יק

מתכון של אורנית קודנצ׳יק מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד שמשודרת בכל יום שישי בערוץ 24

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לחמניות באן ללא גלוטן
  • במיקסר עם וו לישה
  • 150 גרם קמח מולינו ירוק
  • 150 גרם קמח מיקס בי
  • 10 גרם אבקת אפיה
  • חצי כפית סודה לשתיה
  • 10 גרם שמרים יבשים
  • 40 גרם סוכר
  • כפית מלח
  • לערבב יחד את החומרים היבשים
  • להוסיף לקערת המיקסר
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 450 גרם מים
  • לערבל כ-3-4 דקות על מהירות נמוכה
  • פירורי לחם ללא גלוטן לשניצלים
  • לטחון לפירורים
  • 3 כוסות פצפוצי אורז
  • 3 כוסות קורנפלקס ללא סוכר
  • להוסיף לתערובת
  • 2 כפיות פפריקה מעושנת
  • 2 כפיות תבלין גריל
  • כפית שום גבישי
  • חצי כפית מלח
  • 2 כפיות פפריקה
  • ולערבב
  • כעת ניתן לטגן את השניצלים עם פירורי הלחם
  • ולהגיש עם הבאן
אופן ההכנה
  • 1

    לחמניות באן .


  • 2

    : .


  • 3

    להעביר את הבצק למשטח מקומח בקמח אורז .


  • 4

    ליצור כדורים חלקים בגודל הרצוי.


  • 5

    להניח את הכדורים בצד להתפחה על ריבוע נייר אפיה.


  • 6

    להרתיח מים בסיר אידוי .


  • 7

    ולהניח את הכדורים עם נייר האפיה בסיר אידוי .


  • 8

    לאדות במשך כ-20 דקות.


  • 9

    לאחר שהלחמניות מתקררות ניתן להגיש עם מטבוחה, חצילים ושניצל חם .


1

לחמניות באן .


2

: .


3

להעביר את הבצק למשטח מקומח בקמח אורז .


4

ליצור כדורים חלקים בגודל הרצוי.


5

להניח את הכדורים בצד להתפחה על ריבוע נייר אפיה.


6

להרתיח מים בסיר אידוי .


7

ולהניח את הכדורים עם נייר האפיה בסיר אידוי .


8

לאדות במשך כ-20 דקות.


9

לאחר שהלחמניות מתקררות ניתן להגיש עם מטבוחה, חצילים ושניצל חם .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים