לחמניות באן - אורנית קודנצ׳יק
מאת: אמהות מבשלות, פורסם: 25/12/2022 | 16:32
תקציר המתכון:
מתכון של אורנית קודנצ׳יק מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד שמשודרת בכל יום שישי בערוץ 24
קטגוריה: לחמים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לחמניות באן ללא גלוטן
-
במיקסר עם וו לישה
-
150 גרם קמח מולינו ירוק
-
150 גרם קמח מיקס בי
-
10 גרם אבקת אפיה
-
חצי כפית סודה לשתיה
-
10 גרם שמרים יבשים
-
40 גרם סוכר
-
כפית מלח
-
לערבב יחד את החומרים היבשים
-
להוסיף לקערת המיקסר
-
3 כפות שמן קנולה
-
450 גרם מים
-
לערבל כ-3-4 דקות על מהירות נמוכה
פירורי לחם ללא גלוטן לשניצלים
-
לטחון לפירורים
-
3 כוסות פצפוצי אורז
-
3 כוסות קורנפלקס ללא סוכר
-
להוסיף לתערובת
-
2 כפיות פפריקה מעושנת
-
2 כפיות תבלין גריל
-
כפית שום גבישי
-
חצי כפית מלח
-
2 כפיות פפריקה
-
ולערבב
-
כעת ניתן לטגן את השניצלים עם פירורי הלחם
-
ולהגיש עם הבאן
אופן הכנה
-
לחמניות באן
-
:
-
להעביר את הבצק למשטח מקומח בקמח אורז
-
ליצור כדורים חלקים בגודל הרצוי
-
להניח את הכדורים בצד להתפחה על ריבוע נייר אפיה
-
להרתיח מים בסיר אידוי
-
ולהניח את הכדורים עם נייר האפיה בסיר אידוי
-
לאדות במשך כ-20 דקות
-
לאחר שהלחמניות מתקררות ניתן להגיש עם מטבוחה, חצילים ושניצל חם