אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

265
צפיות

בייגלה ירושלמי

המתכון של
בייגלה ירושלמי

בייגלה הכי טוב קל ויוצא טעים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כוס ושלושת רבעי מים חמימים
  • כף סוכר
  • כף שמרים
  • 2 כפות שמן זית
  • 4 כוסות קמח מנופה
  • כף מלח
  • 1/4 כפית סוכר
  • שמן זית לשימון הקערה
  • שומשום
  • מלח
  • כף מים
אופן ההכנה
  • 1

    במיקסר עם וו לישה שמים מים חמים, סוכר, שמרים ושמן זית מערבבים מכסים ומניחים למנוחה למשך 20 דקות .


  • 2

    עד שהשמרים תוססים..


  • 3

    בקערה שמים 4 כוסות קמח כף מלח ומעט סוכר מערבבים ומוסיפים לקערת המיקסר ולשים עד לקבלת בצק רך..


  • 4

    לשים את הבצק לפחות 5-7 דקות. הבצק יוצא דביק מקמחים משטח עבודה ולשים מעט את הבצק 2-3 משמנים קערה עם שמן זית שמים את הבצק מכסים ומניחים לתפיחה של שעה. מורידים את בועות האוויר מהבצק מחלקים את הבצק ל-10 כדורים מניחים לתפיחה של 15 דקות..


  • 5

    בקערה שמים שומשום מעט מלח וכף מים מערבבים היטב..


  • 6

    כל כדור פותחים לצורת בייגלה טובלים בשומשום משני הצדדים..


  • 7

    אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך 30 דקות או עד שהבייגלה מזהיבים..


1

במיקסר עם וו לישה שמים מים חמים, סוכר, שמרים ושמן זית מערבבים מכסים ומניחים למנוחה למשך 20 דקות .


2

עד שהשמרים תוססים..


3

בקערה שמים 4 כוסות קמח כף מלח ומעט סוכר מערבבים ומוסיפים לקערת המיקסר ולשים עד לקבלת בצק רך..


4

לשים את הבצק לפחות 5-7 דקות. הבצק יוצא דביק מקמחים משטח עבודה ולשים מעט את הבצק 2-3 משמנים קערה עם שמן זית שמים את הבצק מכסים ומניחים לתפיחה של שעה. מורידים את בועות האוויר מהבצק מחלקים את הבצק ל-10 כדורים מניחים לתפיחה של 15 דקות..


5

בקערה שמים שומשום מעט מלח וכף מים מערבבים היטב..


6

כל כדור פותחים לצורת בייגלה טובלים בשומשום משני הצדדים..


7

אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך 30 דקות או עד שהבייגלה מזהיבים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים