במיקסר עם וו לישה שמים מים חמים, סוכר, שמרים ושמן זית מערבבים מכסים ומניחים למנוחה למשך 20 דקות .
2
עד שהשמרים תוססים..
3
בקערה שמים 4 כוסות קמח כף מלח ומעט סוכר מערבבים ומוסיפים לקערת המיקסר ולשים עד לקבלת בצק רך..
4
לשים את הבצק לפחות 5-7 דקות. הבצק יוצא דביק מקמחים משטח עבודה ולשים מעט את הבצק 2-3 משמנים קערה עם שמן זית שמים את הבצק מכסים ומניחים לתפיחה של שעה. מורידים את בועות האוויר מהבצק מחלקים את הבצק ל-10 כדורים מניחים לתפיחה של 15 דקות..
5
בקערה שמים שומשום מעט מלח וכף מים מערבבים היטב..
6
כל כדור פותחים לצורת בייגלה טובלים בשומשום משני הצדדים..
7
אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך 30 דקות או עד שהבייגלה מזהיבים..
1
במיקסר עם וו לישה שמים מים חמים, סוכר, שמרים ושמן זית מערבבים מכסים ומניחים למנוחה למשך 20 דקות .
2
עד שהשמרים תוססים..
3
בקערה שמים 4 כוסות קמח כף מלח ומעט סוכר מערבבים ומוסיפים לקערת המיקסר ולשים עד לקבלת בצק רך..
4
לשים את הבצק לפחות 5-7 דקות. הבצק יוצא דביק מקמחים משטח עבודה ולשים מעט את הבצק 2-3 משמנים קערה עם שמן זית שמים את הבצק מכסים ומניחים לתפיחה של שעה. מורידים את בועות האוויר מהבצק מחלקים את הבצק ל-10 כדורים מניחים לתפיחה של 15 דקות..
5
בקערה שמים שומשום מעט מלח וכף מים מערבבים היטב..
6
כל כדור פותחים לצורת בייגלה טובלים בשומשום משני הצדדים..
7
אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך 30 דקות או עד שהבייגלה מזהיבים..