הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהללוש את כל מרכיבי הבצק במשך 10 דקות..
את המים להוסיף לאט כמה שהקמח סופח..
עד לקבלת בצק רך ואלסטי....
להוציא את הבצק למשטח עבודה.
ללוש קצת ביד..
לכדרר לכדור לשמן את הקערה ואת כדור הבצק..
להניח בקערה לכסות עם מגבת.
התפחה עד הכפלת הנפח..
להוריד אויר ולהתפיח שנית..
לחלק לכדורים..
לחלה לחלק ל150 גרם רצועה מכל כדור.
לתת מנוחה 10 דקות..
לרדד כל כדור לרולדה ולהאריך לנחש.
בגודל התבנית..
להכין צמה מ3 רצועות ולהניח בתבנית גבוהה מקומחת ..
לתת שוב התפחה עד גובה התבנית..
למרוח מעט מים..
תנור שחומם מראש על 190 מעלות.
עד הזהבה זה בערך 30 דקות..
להוציא מהתנור ומיד להפוך.
לכסות עם מגבת..
בכמות הזאת יוצא 4 חלות בינוניות..
אפשרי להכין חלות ולחמניות..
הכנתי בתבנית קטנה...
מי שרוצה חלה גדולה אז מכל חצי קילו קמח להכין חלה אחת.