בקערת מיקסר שמים את המים עם השמרים מוסיפים את הקמח והמים החמים לשים ומוסיפים את המלח ממשיכים ללוש מערבבים את חלמון הביצה עם מעט מים חמים ומוסיפים לבצק מוסיפים 2 כפות שמן זית ולשים עד להתגבשות הבצק, הבצק מעט דביק..
2
לעגל את הבצק לכדור לקמח את קערת המיקסר לשים את כדור הבצק ולקמח מעל את הבצק..
3
לתת תפיחה של שעה..
4
לקמח משטח עבודה להניח את הבצק ולחלק אותו לחלקים ..
5
כל חלק לפתוח מעט לצורת מלבן ולסגור קצוות ולעגל לכדור, אני הכנתי גם חלה. חלקת מהלחמניות שמתי זיתים קצוצים..
6
שמים בתבנית מרופדת בניר אפיה משטחים מעט את הכדורים ומברישים בחלבון הביצה מפזרים מעל חלק מהלחמניות שומשום וחלק זעתר חלק מהלחמניות שמתי פרוסות עגבניה מניחים לתפיחה עד שהבצק תופח..
7
שמים תבנית עם מים בתחתית התנור אופים את הלחמניות בתנור שחומר מראש ל-200 מעלות למשך 15-25 דקות עד שהלחמניות מוכנות..
1
בקערת מיקסר שמים את המים עם השמרים מוסיפים את הקמח והמים החמים לשים ומוסיפים את המלח ממשיכים ללוש מערבבים את חלמון הביצה עם מעט מים חמים ומוסיפים לבצק מוסיפים 2 כפות שמן זית ולשים עד להתגבשות הבצק, הבצק מעט דביק..
2
לעגל את הבצק לכדור לקמח את קערת המיקסר לשים את כדור הבצק ולקמח מעל את הבצק..
3
לתת תפיחה של שעה..
4
לקמח משטח עבודה להניח את הבצק ולחלק אותו לחלקים ..
5
כל חלק לפתוח מעט לצורת מלבן ולסגור קצוות ולעגל לכדור, אני הכנתי גם חלה. חלקת מהלחמניות שמתי זיתים קצוצים..
6
שמים בתבנית מרופדת בניר אפיה משטחים מעט את הכדורים ומברישים בחלבון הביצה מפזרים מעל חלק מהלחמניות שומשום וחלק זעתר חלק מהלחמניות שמתי פרוסות עגבניה מניחים לתפיחה עד שהבצק תופח..
7
שמים תבנית עם מים בתחתית התנור אופים את הלחמניות בתנור שחומר מראש ל-200 מעלות למשך 15-25 דקות עד שהלחמניות מוכנות..