בקערה שמים את 2 סוגי הקמחים את השמרים ומערבבים היטב, מוסיפים את המל וגרעיני החמניות ומערבבים מוסיפים בהדרגה את המים עד לקבלת עיסה מעט דביקה..
2
מקמחים משטח עבודה ולשים את הבצק כמה דקות לבצק רך וגמיש..
3
משמנים קערה מעגלים את הבצק לכדור ומשמנים שמים בקערה מכסים ומניחים להתפחה עד להגדלת הנפח..
4
מקמחים מעט משטח עבודה לשים מעט את הבצק מכינים לחם מאורך משמנים תבנית אפיה מאורכת שמים את הלחם ומניחים להתפחה . חורצים חריצים משמנים את הבצק ומפזרים מעל גרעיני חמניות..
5
אופים בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות כ- 50 דקות או עד שהלחם מוכן..
6
בהצלחה.
1
בקערה שמים את 2 סוגי הקמחים את השמרים ומערבבים היטב, מוסיפים את המל וגרעיני החמניות ומערבבים מוסיפים בהדרגה את המים עד לקבלת עיסה מעט דביקה..
2
מקמחים משטח עבודה ולשים את הבצק כמה דקות לבצק רך וגמיש..
3
משמנים קערה מעגלים את הבצק לכדור ומשמנים שמים בקערה מכסים ומניחים להתפחה עד להגדלת הנפח..
4
מקמחים מעט משטח עבודה לשים מעט את הבצק מכינים לחם מאורך משמנים תבנית אפיה מאורכת שמים את הלחם ומניחים להתפחה . חורצים חריצים משמנים את הבצק ומפזרים מעל גרעיני חמניות..
5
אופים בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות כ- 50 דקות או עד שהלחם מוכן..