אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • *קובניות*
  • 1 ק"ג קמח מנופה
  • שקית שמרים + משפר של שימרית - ממליצה
  • או כף וחצי שמרים יבשים
  • 1 ביצה
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 3 כוסות מים פושרים (ח"פ קר)
  • רבע כוס שמן (בסוף הלישה)
  • 2 כפות שומשום
  • 1 כף קצח
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש לבצק .


  • 2

    לתת לתפיחה .


  • 3

    להוריד אויר רצוי פעמיים.


  • 4

    לחלק את הבצק ל-14 כדורים .


  • 5

    לפתוח כל חלק למרוח מחמאה או מרגרינה ממומסת לגלגל ולסובב .


  • 6

    למרוח ביצה לפזר שומשום .


  • 7

    להתפיח בתבנית .


  • 8

    לאפות בחום בנוני כ-25 דקות .


  • 9

    באהבה נועם זיגדון 💞.


1

ללוש לבצק .


2

לתת לתפיחה .


3

להוריד אויר רצוי פעמיים.


4

לחלק את הבצק ל-14 כדורים .


5

לפתוח כל חלק למרוח מחמאה או מרגרינה ממומסת לגלגל ולסובב .


6

למרוח ביצה לפזר שומשום .


7

להתפיח בתבנית .


8

לאפות בחום בנוני כ-25 דקות .


9

באהבה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים