ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
לציפוי: ביצה+כף מים+כפית סוכר
-
אופן ההכנה
-
0
בקערת המיקסר שמים קמח שמרים וסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים מים בהדרגה ומתחילים ללוש במהירות בינונית כדקה. מוסיפים מלח ושמן וללוש כ 8 דקות..
-
1
מעבירים לשיש מקומח וללוש מעט לבצק לא דביק. מתפיחים עד הכפלת הנפח כשעה. .
-
2
מחלקים את הבצק ל 16 חלקים. כ 125 גרם כל חתיכה. מרדדים דק כל חלק מגלגלים לנחש ויוצרים לחמניית קשר. מסדרים כל 8 בתבנית במרווחים..
-
3
מורחים ציפוי ומתפיחים חצי שעה. אופים בחום 185 עד הזהבה כ 25 דקות..
-
4
כשיוצא מכסים במגבת יבשה..
-
5
בהצלחה ובאהבה איילת❤.
0
בקערת המיקסר שמים קמח שמרים וסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים מים בהדרגה ומתחילים ללוש במהירות בינונית כדקה. מוסיפים מלח ושמן וללוש כ 8 דקות..
1
מעבירים לשיש מקומח וללוש מעט לבצק לא דביק. מתפיחים עד הכפלת הנפח כשעה. .
2
מחלקים את הבצק ל 16 חלקים. כ 125 גרם כל חתיכה. מרדדים דק כל חלק מגלגלים לנחש ויוצרים לחמניית קשר. מסדרים כל 8 בתבנית במרווחים..
3
מורחים ציפוי ומתפיחים חצי שעה. אופים בחום 185 עד הזהבה כ 25 דקות..
4
כשיוצא מכסים במגבת יבשה..
5
בהצלחה ובאהבה איילת❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים