ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
2 ביצים קטנות או ביצה אחת גדולה
-
אופן ההכנה
-
1
בקערת מיקסר עם וו לישה שמים מים פושרים, סוכר, שמרים, שמן זית וביצים ולשים עד לאיחוד החומרים,.
-
2
בקערה מערבבים את המלח יחד עם הקמח המנופה ומוסיפים בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק דביק מעט, אם הבצק יבש מוסיפים עוד מעט מים פושרים..
-
3
לשים בערך 5-7 דקות, מכסים ומניחים להתפחה עד להגדלת הנפח..
-
4
אם רוצים יכולים להכין חלת מפתח אחת גדולה או 2 חלות מפתח בינוניות..
-
5
מכינים את החלות מפתח ומניחים לתפיחה עד להגדלת הנפח..
-
6
מברישים בביצה טרופה מעורבבת עם דבש ומפזרים מעל שומשום..
-
7
אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות כחצי שעה או עד לקבלת צבע זהוב יפה..
1
בקערת מיקסר עם וו לישה שמים מים פושרים, סוכר, שמרים, שמן זית וביצים ולשים עד לאיחוד החומרים,.
2
בקערה מערבבים את המלח יחד עם הקמח המנופה ומוסיפים בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק דביק מעט, אם הבצק יבש מוסיפים עוד מעט מים פושרים..
3
לשים בערך 5-7 דקות, מכסים ומניחים להתפחה עד להגדלת הנפח..
4
אם רוצים יכולים להכין חלת מפתח אחת גדולה או 2 חלות מפתח בינוניות..
5
מכינים את החלות מפתח ומניחים לתפיחה עד להגדלת הנפח..
6
מברישים בביצה טרופה מעורבבת עם דבש ומפזרים מעל שומשום..
7
אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות כחצי שעה או עד לקבלת צבע זהוב יפה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים