ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בקערה שמים כף שמרים יבשים
-
ו1.5 כפות סוכר.4 כוסות קמח מנופה מערבבים
-
ומוסיפים 1.5 כוסות מים חמימים ומתחילים ללוש כ5 דקות להתגבשות הבצק
-
ומוסיפים כפית מלח מערבבים ומוסיפים 1/4 כוס שמן ולשים 2 דקות נוספות
-
אופן ההכנה
0
ביידים משומנות קורצים מהבצק
ויוצרים את צורת החלה שרוצים
התפחה כ10 דקות
מורחים ביצה מעורבבת עם קצת שמן .
1
ומעל מפזרים שומשום
200 מעלות כ20/25 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים