בקערה שמים סולת, סוכר, שמרים ומים חמים מערבבים היטב, מוסיפים את הקמח המנופה בהדרגה ואת המלח עד לקבלת בצק רך ומעט דביק לשים כמה דקות ומניחים לתפיחה עד להגדלת הנפח..
2
מקמחים משטח עבודה שמים את הבצק ולשים בצורת מעטפה,.
3
מחלקים את הבצק ל-8 חלקים, כל חלק מכדררים לכדור ושמים על משטח מקומח..
4
מרפדים תבנית בניר אפיה ומזרים מעט סולת, מפזרים סולת על כל כדור ומשטחים אותו מעט..
5
שמים בתבנית את הלחמניות משטחים מעט וחורצים חריצים שתי וערב ומניחים לתפיחה עד להגדלת הנפח..
6
אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות35 דקות או עד שהלחמניות מוכנות, מכסים במגבת עד לקירור הלחמניות..
1
בקערה שמים סולת, סוכר, שמרים ומים חמים מערבבים היטב, מוסיפים את הקמח המנופה בהדרגה ואת המלח עד לקבלת בצק רך ומעט דביק לשים כמה דקות ומניחים לתפיחה עד להגדלת הנפח..
2
מקמחים משטח עבודה שמים את הבצק ולשים בצורת מעטפה,.
3
מחלקים את הבצק ל-8 חלקים, כל חלק מכדררים לכדור ושמים על משטח מקומח..
4
מרפדים תבנית בניר אפיה ומזרים מעט סולת, מפזרים סולת על כל כדור ומשטחים אותו מעט..
5
שמים בתבנית את הלחמניות משטחים מעט וחורצים חריצים שתי וערב ומניחים לתפיחה עד להגדלת הנפח..
6
אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות35 דקות או עד שהלחמניות מוכנות, מכסים במגבת עד לקירור הלחמניות..