אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • ל- 2 כיכרות
  • 1 ק"ג קמח
  • 1 כף גדושה שמרים יבשים
  • 2 1/2 כוסות מים חמימים
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית מלח
אופן ההכנה
  • 1

    לשים את הקמח וכל המרכיבים בקערת המיקסר ולערבל עד קבלת בצק רך ודביק,.


  • 2

    לפזר מעל הבצק מעט קמח ולכסות עם מגבת לחה ..


  • 3

    להניח להתפחה כשעה.


  • 4

    להוציא אויר מהבצק ושוב להתפיח למשך 10 דקות.


  • 5

    ליצור 2 כיכרות עם 3 חיתוכים בכל כיכר ..


  • 6

    לפזר מעט קמח על תבנית עם נייר אפייה ולהניח את כיכרות הפרנה עם רווח.. לפזר מעל מעט קמח ולאפות 30 דקות על חום 180 מעלות..


1

לשים את הקמח וכל המרכיבים בקערת המיקסר ולערבל עד קבלת בצק רך ודביק,.


2

לפזר מעל הבצק מעט קמח ולכסות עם מגבת לחה ..


3

להניח להתפחה כשעה.


4

להוציא אויר מהבצק ושוב להתפיח למשך 10 דקות.


5

ליצור 2 כיכרות עם 3 חיתוכים בכל כיכר ..


6

לפזר מעט קמח על תבנית עם נייר אפייה ולהניח את כיכרות הפרנה עם רווח.. לפזר מעל מעט קמח ולאפות 30 דקות על חום 180 מעלות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים