לןגן

פרנה- לחם

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 01/03/2021 | 22:36
פרנה- לחם

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

ל- 2 כיכרות

אופן הכנה

  1. לשים את הקמח וכל המרכיבים בקערת המיקסר ולערבל עד קבלת בצק רך ודביק,

  2. לפזר מעל הבצק מעט קמח ולכסות עם מגבת לחה .

  3. להניח להתפחה כשעה

  4. להוציא אויר מהבצק ושוב להתפיח למשך 10 דקות

  5. ליצור 2 כיכרות עם 3 חיתוכים בכל כיכר .

  6. לפזר מעט קמח על תבנית עם נייר אפייה ולהניח את כיכרות הפרנה עם רווח.. לפזר מעל מעט קמח ולאפות 30 דקות על חום 180 מעלות.