אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

518
צפיות

חלות רכות וטעימות

המתכון של
חלות רכות וטעימות

חלות לכל אירוע, אפשר לעשות מהבצק לחמניות קלועות, לחמניות המבורגר, חלות קטנות וחלות גדולות, ובקיצור- מה שבא לכם 😁

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כוס מידה חד פעמי חם
  • 1 קילו קמח מנופה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 8 כפות שמן זית
  • 1 כף מלח
  • 2 ביצים
  • 2 כפות שמרים
  • 2.5 כוסות מים
  • לציפוי- חלמון, כף שמן ושומשום
אופן ההכנה
  • 0

    מכניסים את כל המרכיבים למיקסר עם וו לישה, ולשים בתחילה במהירות איטית עד שמתחיל להיווצר בצק. לאחר מכן מגבירים למהירות בינונית ולשים כ-10 דקות, עד שהבצק אחיד ונעים למגע..


  • 1

    מניחים להתפחה כשעה-שעה וחצי.


  • 2

    מחממים תנור ל-180 מעלות.


  • 3

    קורצים עיגולים וקולעים לחלות/לחמניות.


  • 4

    מניחים בתבנית להתפחה נוספת של כ-20-30 דקות.


  • 5

    מערבבים חלמון ושמן יחד, מורחים על החלות ומפזרים שומשום.


  • 6

    אופים כ-20-25 דקות עד שמשחים.


0

מכניסים את כל המרכיבים למיקסר עם וו לישה, ולשים בתחילה במהירות איטית עד שמתחיל להיווצר בצק. לאחר מכן מגבירים למהירות בינונית ולשים כ-10 דקות, עד שהבצק אחיד ונעים למגע..


1

מניחים להתפחה כשעה-שעה וחצי.


2

מחממים תנור ל-180 מעלות.


3

קורצים עיגולים וקולעים לחלות/לחמניות.


4

מניחים בתבנית להתפחה נוספת של כ-20-30 דקות.


5

מערבבים חלמון ושמן יחד, מורחים על החלות ומפזרים שומשום.


6

אופים כ-20-25 דקות עד שמשחים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים