ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
( טעים מאד גם להוסיף שומן כבש)
-
-
6 בצלים מטוגנים קצוץ ודק עד להזהבה
-
-
אופן ההכנה
-
0
ללוש לבצק אחיד את כל חומרי הבצק.
-
1
להתפיח שעה.
-
2
לחלק את הבצק ל 18 עיגולים.
-
3
להתפיח רבע שעה.
-
4
את הבשר לערבב עם הבצל הפטרוזליה וכמון מלח פלפל שחור.
-
5
כל רבע שעה ללוש את הבשר .
-
6
להכין את הצורות.מהבצק ולמלא את הבשר.
-
7
למרוח ביצה על הדפנות ולפזר שומשום.
-
8
לאפות על 240 מעלות בתנור שחומם מראש.
-
9
להגיש לצד סלטים חיים טחינה וכו....
-
10
בהצלחה ובתאבון.
0
ללוש לבצק אחיד את כל חומרי הבצק.
1
להתפיח שעה.
2
לחלק את הבצק ל 18 עיגולים.
3
להתפיח רבע שעה.
4
את הבשר לערבב עם הבצל הפטרוזליה וכמון מלח פלפל שחור.
5
כל רבע שעה ללוש את הבשר .
6
להכין את הצורות.מהבצק ולמלא את הבשר.
7
למרוח ביצה על הדפנות ולפזר שומשום.
8
לאפות על 240 מעלות בתנור שחומם מראש.
9
להגיש לצד סלטים חיים טחינה וכו....
10
בהצלחה ובתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים