תקציר המתכון: לחמעג'ון של השמחות😍😍😍
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
ללוש לבצק אחיד את כל חומרי הבצק
להתפיח שעה
לחלק את הבצק ל 18 עיגולים
להתפיח רבע שעה
את הבשר לערבב עם הבצל הפטרוזליה וכמון מלח פלפל שחור
כל רבע שעה ללוש את הבשר
להכין את הצורות.מהבצק ולמלא את הבשר
למרוח ביצה על הדפנות ולפזר שומשום
לאפות על 240 מעלות בתנור שחומם מראש
להגיש לצד סלטים חיים טחינה וכו...
בהצלחה ובתאבון