ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מחלקים לכדורים(9).
-
2
ביידים משומנות.
-
3
מעצבים את הכדורים.
-
4
מכסים ומתפחים .
-
5
לחצי שעה.
-
6
בזמן שהכדורים תופחים.
-
7
גוזרים עיגולים של דפי אפיה בקוטר של .
-
8
המחבת שמשתמשים .
-
9
פתיחת הבצק.
-
10
בכל עיגול שמים כדור.
-
11
וביידים משומנות פותחים.
-
12
לא עד סוף העיגול.
-
13
שנוכל לתפוס כדי .
-
14
להעביר למחבת .
-
15
שומר על צורת הלאפה.
-
16
מכסים מתפיחים את.
-
17
כל הפיתות כ10/15 דקות.
-
18
מחממים מחבת.
-
19
כשהיא חמה.
-
20
לוקחים דף אפיה.
-
21
עם הבצק.
-
22
שמים כשהצד.
-
23
של הנייר למעלה.
-
24
הנייר ייפרד מהבצק .
-
25
ונוכל להרים ולהוציא אותו.
-
26
לאחר 1.5 דקות הופכים לצד שני ל1.5 דקות.
-
27
שמים במגש .
-
28
ומכסים במגבת.
1
מחלקים לכדורים(9).
2
ביידים משומנות.
3
מעצבים את הכדורים.
4
מכסים ומתפחים .
5
לחצי שעה.
6
בזמן שהכדורים תופחים.
7
גוזרים עיגולים של דפי אפיה בקוטר של .
8
המחבת שמשתמשים .
9
פתיחת הבצק.
10
בכל עיגול שמים כדור.
11
וביידים משומנות פותחים.
12
לא עד סוף העיגול.
13
שנוכל לתפוס כדי .
14
להעביר למחבת .
15
שומר על צורת הלאפה.
16
מכסים מתפיחים את.
17
כל הפיתות כ10/15 דקות.
18
מחממים מחבת.
19
כשהיא חמה.
20
לוקחים דף אפיה.
21
עם הבצק.
22
שמים כשהצד.
23
של הנייר למעלה.
24
הנייר ייפרד מהבצק .
25
ונוכל להרים ולהוציא אותו.
26
לאחר 1.5 דקות הופכים לצד שני ל1.5 דקות.
27
שמים במגש .
28
ומכסים במגבת.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים