לןגן

לאפות רכות במחבת

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 05/02/2021 | 19:14
לאפות  רכות במחבת

תקציר המתכון: שלמות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחלקים לכדורים(9)

  2. ביידים משומנות

  3. מעצבים את הכדורים

  4. מכסים ומתפחים

  5. לחצי שעה

  6. בזמן שהכדורים תופחים

  7. גוזרים עיגולים של דפי אפיה בקוטר של

  8. המחבת שמשתמשים

  9. פתיחת הבצק

  10. בכל עיגול שמים כדור

  11. וביידים משומנות פותחים

  12. לא עד סוף העיגול

  13. שנוכל לתפוס כדי

  14. להעביר למחבת

  15. שומר על צורת הלאפה

  16. מכסים מתפיחים את

  17. כל הפיתות כ10/15 דקות

  18. מחממים מחבת

  19. כשהיא חמה

  20. לוקחים דף אפיה

  21. עם הבצק

  22. שמים כשהצד

  23. של הנייר למעלה

  24. הנייר ייפרד מהבצק

  25. ונוכל להרים ולהוציא אותו

  26. לאחר 1.5 דקות הופכים לצד שני ל1.5 דקות

  27. שמים במגש

  28. ומכסים במגבת