1)מכניסים לקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח ,שמרים סוכר מלח ומים ומערבלים במהירות בינונית כ 10 דקות עד לקבלת בצק חלק ואחיד .
2
2) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ושמים בשני קערות מכסים מתפיחים כ שעה עד שעתיים עד שהבצק .
3
שהבצק מכפיל את נפחו מדליקים את התנור לטפרטורה המקסימלית של 235 מעלות .
4
3)יוצרים 2 כיכרות ומניחים אותם בתבנית אנגליש קייק מכסים ומתפיחים שנית לעוד שעה ועושים חתכים עם סכין חדה ומפזרים קמח ואופים כ 10 דקות על 235 מעלות ולאחר מכן מורידים את חום התנור ל 190 מעלות ואופים לעוד 25 דקות.
1
1)מכניסים לקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח ,שמרים סוכר מלח ומים ומערבלים במהירות בינונית כ 10 דקות עד לקבלת בצק חלק ואחיד .
2
2) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ושמים בשני קערות מכסים מתפיחים כ שעה עד שעתיים עד שהבצק .
3
שהבצק מכפיל את נפחו מדליקים את התנור לטפרטורה המקסימלית של 235 מעלות .
4
3)יוצרים 2 כיכרות ומניחים אותם בתבנית אנגליש קייק מכסים ומתפיחים שנית לעוד שעה ועושים חתכים עם סכין חדה ומפזרים קמח ואופים כ 10 דקות על 235 מעלות ולאחר מכן מורידים את חום התנור ל 190 מעלות ואופים לעוד 25 דקות.