אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

2,646
צפיות

פיתות תמניות בגריל

המתכון של
פיתות תמניות בגריל

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • *פיתה תימנית במחבת גריל*
  • כוס מדידה חד פעמית חמה
  • אפשר לאפות בתנור ב-200° בתוכנית גריל
  • 1 ק”ג קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים יבשים או שקית שמרית או 50 גרם שמרים טריים
  • 1 כף שטוחה סוכר
  • 1 כף גדושה מלח
  • 3-1/2 כוסות מים חמימים (800 מ"ל)
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש לבצק אחיד .


  • 2

    להתפיח חצי שעה או עד שיכפיל נפח .


  • 3

    ללוש שוב להוריד אוויר .


  • 4

    להתפיח שוב חצי שעה .


  • 5

    לחלק את הבצק ל-10 כדורים .


  • 6

    להניח על משטח מקומח .


  • 7

    לחמם את הגרילר.


  • 8

    לפזר בחלק התחתון מעט קמח .


  • 9

    לפתוח כל כדור לפיתה בעזרת ידיים רטובות עם מעט מים .


  • 10

    להכניס לגריל לכסות את הסיר .


  • 11

    לבשל 2-3 דקות עד שמשחים .


  • 12

    להוציא את הפיתה ולכסות במגבת .


  • 13

    בהצלחה נועם זיגדון 💞.


1

ללוש לבצק אחיד .


2

להתפיח חצי שעה או עד שיכפיל נפח .


3

ללוש שוב להוריד אוויר .


4

להתפיח שוב חצי שעה .


5

לחלק את הבצק ל-10 כדורים .


6

להניח על משטח מקומח .


7

לחמם את הגרילר.


8

לפזר בחלק התחתון מעט קמח .


9

לפתוח כל כדור לפיתה בעזרת ידיים רטובות עם מעט מים .


10

להכניס לגריל לכסות את הסיר .


11

לבשל 2-3 דקות עד שמשחים .


12

להוציא את הפיתה ולכסות במגבת .


13

בהצלחה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים